Ești aici
Home > Artă și Tradiție > Programul „Vacanța artelor la muzeu” susținut de Muzeul Casa Mureșenilor Brașov – în excursie la Racoș

Programul „Vacanța artelor la muzeu” susținut de Muzeul Casa Mureșenilor Brașov – în excursie la Racoș

Ieri, 4 august 2021 în cadrul programului de educație muzeală „Vacanța artelor la muzeu” am fost în excursie la Racoș cu 14 copii.

Este poate una dintre cele mai frumoase localități din județul Brașov – pe unde calci o să dai de istorie, geologie și geografie.

Am fost în vizită la Castelul Bethlen și la Complexul Geologic, Lacul de Smarald și Coloanele de Bazalt. Am aflat legende și mituri din localitate și povești despre cetățile dacice din zonă. Vulcanul nu se poate vizita, realizându-se un film în apropiere.

Mulțumim pe această cale domnului Cătălin Cantor de la Asociația Carpaterra, domnului Sandor Szabo pentru amabilitate și părinților: doamna Iris, doamna doctor Cristina și domnului Alexandru Roman. La sfârșitul excurisiei, am savurat delicioasele langoșuri cu brânză și super clătitele cu ciocolată de la doamna Ibi.

Ne vedem miercurea viitoare, 11 august, ora 20.30 în parcarea magazinului Star pentru a explora cu Cosmin stelele și luna.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus