Ești aici
Home > Emisiuni TV online > LIVE Marți la prânz producția Televiziunii Online Grup Iubim Brasovul TViBv-emisiunea „Imobiliare PAS cu PAS … ” business & living

LIVE Marți la prânz producția Televiziunii Online Grup Iubim Brasovul TViBv-emisiunea „Imobiliare PAS cu PAS … ” business & living


Vā prezentām prima ediție LIVE moderatā de Anca Crap *Imobiliare , Pas cu Pas…..* din cadrul Televiziunii ONLINE TViBV Grupul Iubim Brașovul, aceasta se va difuza MARTI ora 13.30 .

Invitata noastrā este doamna Cristina Neamtu care este agent imobiliar (cu experienta de peste 7 ani in domeniu), managerul unei agentii imobiliare din Brasov si Vicepresedinte al Asociatiei Imobiliare a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR).
Pasionata de imobiliare si de oameni, Cristina isi propune ca prin activitatea sa sa schimbe in bine modul de functionare al industriei imobiliare si perceptia consumatorului asupra meseriei de agent imobiliar, punand intotdeauna interesele clientului in prim plan.

Anca a intrat in familia *Iubim Brașovul * in 2017 . Au fost câțiva ani cu experiente inedite, am asistat la o creștere fantastica a acestui grup , atât ca experiența și număr de membri cât și la evoluția tehnologică . Am avut o pauza de 2 ani pentru a da nastere și a fi aproape de fetița mea iar acum revin in aceasta frumoasa familie cu un nou proiect in care vom descoperi domeniul imobiliar sub toate aspectele.

Emisiune in parteneriat cu newsbv.ro

#Iubim_Braşovul #TeleviziuneaGrupIubimBrasovul #Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul #EmisiuneaImobiliarePascuPas

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus