Ești aici
Home > Business & Living > Noua colegă a Grupului Iubim Brașovul care va coordona departamentul Business_&_Living_in_Turism este Raluca Filimon

Noua colegă a Grupului Iubim Brașovul care va coordona departamentul Business_&_Living_in_Turism este Raluca Filimon

Bună drag cititor,

Noua colegă a grupului Iubim Brașovul care va coordona departamentul Business_&_Living_in_Turism este Raluca Filimon.

Aceasta va prezenta cele mai frumoase povești din centrul și inima țării.

*Numele meu este Raluca Filimon și sunt profesoară de media la Colegiul Tehnic Mircea Cristea din Brașov.

Am absolvit studiile superioare cu o licență în Comunicare și Relații Publice și cu un master în Inovare Culturală. Experiență multiculturală.

Am făcut parte din șase schimburi de experiență multiculturală prin intermediul programului Erasmus+ în Bulgaria, Macedonia, Grecia, Slovacia, Polonia și Armenia. Experiența proiectelor comunității. Am făcut parte din Grupul de inițiativă Brașov Capitala Tineretului din România 2019-2020, ajuns în finala acestei competiții.

Am promovat inițiativa Craiova Capitala Cultural Europeană. Am fost voluntară în mai multe organizații neguvernamentale. Sunt voluntară pe departamentul Fundraising la Fundația Hospice ”Casa Speranței” din Brașov din 2011, de pe vremea când eram elevă la Liceul Andrei Mureșanu.

Am făcut parte din echipa Student Show de pe vremea când eram studentă la Facultatea de Sociologie și Comunicare. Experiențe culturale. Am ajutat la organizarea evenimentelor culturale: Festivalul Dracula, Festivalul de film documentar dedicat drepturilor omului.Experiențe la nivel european.

Am fost Promotor al democrației europene la European Parliament Proiectul #Generation EU a fost organizat în colaborare cu Biroul Parlamentului European în România, Asociaţia Pro Democraţia (APD), Group of the European Youth for Change (GEYC) și Institutul European din România (IER).

Am avut oportunitatea de a mă implica în viaţa civică europeană şi de a aduce o schimbare în comunitatea mea locală, respectiv de a acumula experiență în cadrul unui proiect european dedicat tinerilor din România. Am participat la zeci de evenimente culturale, conferințe adresate colectivității pasionate de mediul online.

Experiențe digitale. Am absolvit cursul de Noțiuni fundamentale de marketing digital, organizat de Google, numit Atelierul Digital. Printre pasiunile mele se numără:scrisul,fotografiile, organizarea evenimentelor, lectura și călătoriile. Experiențe scriitoricești.

Scriu articole pe blogul meu personal din 2014. Am fost selectată în calitate de prozatoare la Școala de vară Gheorghe Crăciun. În cadrul acestei Școli de vară Gheorghe Crăciun am scris un text de proză scurtă, numit Timpul Șarpelui și publicat în Antologia Pasageri la Editura Paralela 45.

Vă invităm să ne citiți noile rubrici: #Îți_știi_Brașovul?#Curiozități_din_Turism

Vă invit să fiți alături de mine în această călătorie exploratoare din care o să vă întoarceți cu cele mai captivante comori informaționale pentru că împreună #Iubim_Braşovul

#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul #Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul

44449 comentarii12 distribuiriÎmi placeComenteazăDistribuie

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus